25. juni 2011

Fin sykkeltur til Oslo

Litt regn i starten, ellers fint sykkelvær. Trillet greit inn 5min foran lagets mål på tiden 14:50 - fikk ikke lov til å sykle fortere. (Så lenge vi lå ann til å greie lagets mål, ville vi ha flest mulig med.) Laget var ganske ujevnt, så etter Lillehammer var vi ganske få som gjorde jobben, har aldri fått så mange beskjeder om å sykle roligere før. Dermed fikk jeg en fin opplevelse - selv om det ikke ble verdens beste tid.

I dag søndag er det hjemreise fra Oslo, og selv om jeg på langt nær kjørte maksimalt i går, kjennes 15timer på sykkelsetet. Blir ingen trening i dag :-)

Ukens trening:
- Sykkel til jobb man-ons-tor. Hardt/terskel mandag, noen kortintervaller onsdag.
- 1t svømming mandag - og så var det noe sykling på lørdag.
Det gir totalt nesten 20t sykkel og 1t svømming.

Nå er det 6 uker til sesongens sportslige hovedmål, Norseman. (Den som starter med svømming i Eidfjord og ender opp på Gaustatoppen ca 12t etterpå.)
- Basis sykkelform er inne, treningsmessig vil jeg dermed fokusere mer på løping og svømming - samt noe bakkesykling. (Og så er det noe jobb og noe familieferie :-)




Published with Blogger-droid v1.6.4

4 kommentarer:

  1. Gratulerer flott gjennomføring Alfred. Godt jobba :)

    SvarSlett
  2. Gratulerer Alfred! Under 15 timar på Tr.heim - Oslo og fær ninntrykk av at det va "roleg" tur... Det æ sprekt!! :-) -Marie V-

    SvarSlett
  3. Veldig bra Alfred og gratla så mye. Holder på å pakke nå og vi dra fra Kuala Lumpur i kveld på vei hjemover. Snakkes sikkert til uka. Geir E

    SvarSlett
  4. Takk for turen Alfred :-) Det ble jo en fin tur på styrkeprøven, synd at ikke flere på laget hadde "guts" til å gå litt i kjelleren. Hadde jo ikke gjort noe om vi hadde kommet inn på 14.30.. må kanskje være litt mer ambisiøse neste år. Håper du vurderer å sykle igjen, det er alltid greit med "Duracell" ryttere på slike løp.

    Anders

    SvarSlett