19. september 2009

Det er godt å leve

Denne bloggen omhandler meg og idretten. Dette innlegget er unntaket - jeg har et liv utenom også, et godt liv.

Etter endt trivelig arbeidsuke (spennende opppgaver, trivelige medarbeidere og kunder) foreslo kona en kajakktur fredag kveld. Straks jeg kom hjem lastet vi på bilen og dro mot Stavanger, "sjøsatte" kajakkene rett utenfor Stavanger havn.

Nydelig høstkveld, vindstille og en klar sol lavt over holmene. Fantastisk å gli lydløst mellom holmer og skjær, sammen med min kjære. En guttunge satt i en liten jolle med seilet oppe - ankeret hadde gjort sammme nytten, det var vindstille. (Er det det som kalles "optimistjolle"?). Etterhvert gikk solen ned, og ble erstattet av flotte rosa farger på himmelen - og vi var tilbake før lyset forsvant helt.

Det er flott med barn, husker spedbarnstiden... Gled dere som nå har små, det blir bare kjekkere. Oppleve at de vokser opp til flotte unge voksne og selvstendige individer. Ser at selv om vi ofte har følt vår utilstrekkelighet som foreldre, angrer på våre feil, sinne.... vi kan ikke ha vært så ille foreldre allikevel når barna har blitt så flotte unge mennesker som våre har blitt.

Grunnen til at vi padlet nær Stavanger var at eldstejenta var på hjemtur fra skole i Nordfjord. Hun har bodd borte siden i fjor sommer, mens vår sønn gikk påå internatskole året før.
- Flott å se at de greier seg selv - og kjempetrivelig når de kommer hjem.

Etter kajakkturen hadde vi 1/2 times venting på båten(som eldstejenta kom med), vi kjøpte nydelig take-away Thaimat, satte oss på kaikanten, nøt maten og livet mens vi ventet på båten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar