8. oktober 2009

Tøffe forhold - skadet

Nei, haien eller murenene vi dykket med angrep ikke. Er heller ikke redd for at jeg ikke vil håndtere varmen og vinden som pleier å prege løpet her.
Allikevel har jeg haltet rundt her med en skikkelig blåveis:
- Vi lekte oss med bodysurfing i bølgene på nabostranden. Havnet ikke over vannet, men midt i - ble kastet rundt, med ansiktet hardt ned i bakken. Det ser ikke pent ut! (Kona slo ryggen kraftig.)
- Pådro meg en liten strekk i leggen på lørdag, siste trening hjemme. Kjenner lite til den under gåing nå, men drøyer med løping. Håper det ikke vil plage meg på lørdag.

Dagen i dag har vært hviledag, dykketur og litt handling. (Er messe med triathlonutstyr, jeg tenger ikke noe, men alltid kjekt å se). Hadde en kort sykkeltur og litt svømming før solen gikk ned.

Alle problemer og bekymringer forsvinner etter en liten pause i hengekøya - fantastisk å gynge forsiktig mens en ser opp i palmetoppene foran den mørke himmelen full av stjerner. Med havbruset i bakgrunnen. Passe varmt, tipper 25 nå et par timer etter solen gikk ned. Har jeg nevnt at det er fint her?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar