12. mai 2010

GeneralprøvenSiste harde og lange gjennomkjøring før IM Lanzarote 22mai var treningsduathlon i går. Syklingen har vært bra lenge, men løpingen har vært svært variabel - skader har gitt begrenset treningsgrunnlag.
Dagen var travel, sykkel til jobb, haste hjem, fikk ørlite mat, haste på sykkel til start (ble dermed ca 11mil sykling den dagen) - og merket at beina ikke var helt friske før start.
Men på første løping gikk det raskt; fortsatt 1/2 minuttet bak Sindre og Torger (som jeg tidl. løp jevnt med) - men raskt nok, toppfarten betyr lite under IM.
Grei sykling - som forventet.
Og på siste løp fikk jeg endelig svaret; det går fort nok!
1-2minutter raskere på runden enn sist gang, og da jeg roet ned til "IM-fart" på sisterunden gikk det også lett og fort. (Kom i mål noen minutter foran nestemann)

Jeg er der jeg skal være!

Og de nye løpeskoen som endelig ankom i min størrelse passer perfekt til mitt justerte løpesteg - nå får Mayfly avløsning.

3 kommentarer:

 1. Så bra at det funkar, Alfred! Plenty lykke til på Lanzarote!

  Mayfly, som du har brukt, er interessante, men kanskje litt ekstreme sko. Kva er det du har bytta til, om eg kan spørja?

  SvarSlett
 2. Mayfly fungerte utmerket til det lette forfotsteget jeg hadde før. (Brukte de ikke fordi de var lette, men fordi de passet meg utrolig bra og samtidig var lette).
  Har nå Adidas Adios - er vel Adidas' letteste, bl.a. brukt av Gebreselasse. Gir litt mer demping og støtte midt under foten samtidig som de et lette og fine å løpe fort med. Skadene har gjort at jeg har foten litt mer nedpå = mindre belastning av legg - mer på skosålen.

  SvarSlett
 3. Ser på resultatene fra tilsv. løp i fjor for april og mai.
  - Er på minuttet lik sluttid (noen sek. raskere nå). Jeg løper litt saktere nå, og tok det rolig på sisterunden), det betyr raskere sykling. Og på Lanzarote betyr syklingen mer...

  SvarSlett